Befessem a hajam szőkére?
Figyelt kérdés
Szőkésbarna a hajam ês kicsit változni akarok. Ha nem tetszik visszatudom festetni az eredetit?tapasztalatok a szőke hajfestékről? Hullani fog tőle a hajam? Árt neki?? 16/L
Segítsetek:/
2013. júl. 25. 11:25
1/2 anonim válasza:
Ha egyszer befested sosem lesz eredeti utána, csak ha megvárod, hogy lenőjön. Ezzel ártassz a legjobban a hajadnak, ha kiszőkíted. Eltöri, elvékonyitja a hajszálakat, mintha megenné a hajadat....többet sose lesz puha mint az eredeti. Bnőmnek szőkére van festve, vasalja is, olyan mint a seprű. Ha szereted a hajad inkább barnát válassz, rengeteg szép árnyalata van. Szőkét és feketét soha! Egy veszprémi mesterfodrász
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne fesd szőkére! Amit leírt az előttem lévő válaszoló, abban teljesen egyetértek. Volt egy barátnőm, neki is szőkésbarna haja volt, befestette szőkére a nyárra, aztán sulikezdéskor visszafestette ugyan olyanra mint amilyen volt, és a szőke festék úgymond "ledobta magáról" a barnát, és kezdett elváltozni a hajszíne, valami irtó rondára. Nekem ez a véleményem, de ez a te döntésed ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!