Miért van az, h. hajvasalás után kb: 10 percre rá visszagöndörödik a hajam?
Nem vasalom jól? (mert a hajvasalóm jó) És olyan sz*r mikor látom itt-ott h a csajoknak milyen jól kivan vasalva a hajuk. Suliba is, ha beérek egyból viszsamegy. Vagy netán van olyan "krém" hajra, h. egyáltalán nem megy vissza? Vagy ti h. vasaljátok? (feltűzitek. Stb) Lécci írjátok le, h. hogyan szoktátok?
Köszi mindenkinek!
nem lesz tökéletes az eredmény ha:
1 rossz a hajvasalód (olcsó, márkátlan)
2 nem használsz megfelelő hővédő cuccokat
3 nem szárítod ki körkefével rendesen
ja, vagy mindhárom:) ezek a fő hibák
ha ezek megvannak szted, akkor egyszerűen csak... ez Neked nem megy:)
én így szoktam:
megmosom, hajbalzsam rajtahagyva 2- percig
ezután felcsattolom a felső rétegeket, és kiszárítom nagy átmérőjű körkefével.. leengedek egy következő réteget, azt is megszárítom, stb... ettől már majdnem teljesen egyenes...
ráfújom a wella-s hajvédő spray-met, ami ugyan nem tl olcsó (4000Ft) de tökéletes, tényleg védi a hőtől a hajam, és jó a tapintása, elkezdem vasalni ugyanolyan felcsattolós módszerrel mint szárításnál.. és kész is... ennyi..talán még rá egy kis hajlakk
Sajnos én is így vagyok vele... Érdekes, mert 3 éve amikor elkezdtem vasalni a hajam, nyíl egyenes volt utána-tartósan! 1 éve kb. pedig hiába vasalom, teszek rá bármit..nagyon hamar visszaugrik! :( Lehet a vasalástól a hajam szerkezete más lett, vagy nem tudom.. Igaz azóta sokkal hosszabb, lehet ez is közrejátszik...
Egyébként én is irigylem azokat a lányokat akik kivasalják és gyönyörű egyenes nekik...
Remington hajvasalóm van S1031-es..
Én úgy szoktam vasalni, hogy:
Rakok rá lakkot( nem jó a hajra, de..)feltűzöm, leszedem apró tincsekbe, áthúzom rajta 2×-3×, ugyanígy csinálom végig.
De mégis ha kilépek a lakásból , elmegyek a vonatállomásra, beérek a suliba és már visszamegy!
Viszont ha napos idő van reggelente(vagyis nincs pára) akk. tök egyenes akár 1-2 napig is..
Szóval lehet h a pára miatt van!
Köszi mindenkinek a válaszokat!
elírtam! BOCSIKA!
Nem elsőnek rakok rá lakkot, hanem avégén..:)Bocsii
Nekem detto.
Néha megmarad teljesen egyenesen, néha átok ahogy áll.
Ez azért van, mert valszeg természetesen hullámos/loknis a hajad, és a párás időt sajnos nem bírja.
Pedig én is használok hőbédőt, nem száraz a hajam, etc. És a vasalóm is jó.
Egy megoldást tudok neked, ill. kettőt. Először is, ha hosszabb a hajad, nem tépett, egyenes vágású, akkor kevésbé göndörödik, húzza a súlya, tarrtósabb az egyenesség. Másrészt, ha így zavar, reggel ne csinálj semmit a hajaddal, csak kösd vhogy össze, hogy elérj suliba, és vasald ott. Harmadik persze, hogy ne vasald, inkább érj el szép göndörséget, akkor semmi iylenjellegű problémád nem lesz, a természetes hullámos hajad tartaná is a göndörséget szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!