Vichybol melyik a leghatásosabb dolog hajhullásra férfiaknál vagy mit ajánlotok?
2013. nov. 14. 23:42
1/2 anonim válasza:
Először is jó lenne tudni mi okozza a hajhullást. Amíg ezt nem tudod addig azt sem tudhatod hogy kell kezelni. Nekem egyszer hullott csomókban a hajam, arra herbavita hajszeszt használtam minden nap, azóta nincs gond. Ez DM-ben kapható. De nyilván ha valami belső gond van akkor ez nem sokat segít. Menj orvoshoz.
2/2 A kérdező kommentje:
voltam ket orvosnal is mar vele...de nem kezdtek vele semmit.
Az elsohoz korpasodas ellen mentem es a hajhullasra h tudna.e segiteni, irt fel korpasodasra Belosalic folyadekot es azt mondta h majd ezutan johet a hajhullas..
Mentem vissza egy honap utan es mar 12 fele ertem oda sulibol vegre eltudtam jonni hamarabb es mar nem fogadott azt monta h mára o mar vegzett.
A masik orvos:Adtak szórólapot egy ket hajszerről amit azt mondtak kiprobalhatok.Azt mondtak ez ellen nincs mit nagyon tenni hogy sokaknal elo jon.(De nem vettem meg oket mivel olvastam h ezek csak atmenetileg hatnak..)
Szerintem a stress okozza. Fosulis vagyok,24/F
Ezt szedem [link]
de ...meg mindig stresselek,keveset alszok.
2013. nov. 15. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!