Szerintetek nagyon beteg dolog parókát hordani?
Figyelt kérdés
Fekete a hajam,de nagyon szeretném kipróbálni a szőkét. Nem merem leszivatni, mert egyáltalán nem is biztos hogy jól állna. Elkezdtem neten nézegetni nem póthajakat hanem komplett parókákat és annyira élethűek olyan szépek..Szeretném kipróbálni nagyon! Nem hordanám mindig,sőt! A páromnak is tetszene szerintem. De valamiért kissé betegnek találom. Ti mit gondoltok?2013. okt. 25. 11:55
1/3 anonim válasza:
egy emberi hajbol keszult, hosszuhaju, elethu paroka gondolom nem egy-ket forint, szoval ha neked van ra ennyi folosleges penzed, akkor nyugodtan hordd
3/3 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel, ha nincs pénzed igazi hajra akkor ne vegyél egy szintetikus, kócos vacakot!
Szerintem nem beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!