Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg dolog szaglászni valaki más ruháit? : D
Figyelt kérdés
Ha nem vagy kapcsolatban a személlyel, csak tetszik? :D
Nem fehérneműt, félreértés ne essék, csak felsőt, stb...
2013. márc. 28. 22:43
1/11 A kérdező kommentje:
Amúgy 18L.
2013. márc. 28. 22:44
3/11 anonim válasza:
Ha büdös van és keresed a forrását, akkor nem.
Ha különleges öblítőt használ, és érdekel az illata, akkor esetleg nem.
Egyéb helyzetekben igen.
4/11 A kérdező kommentje:
Az ő illata érdekel :)
2013. márc. 28. 22:46
5/11 anonim válasza:
X'D
Mindig mondom,hogy vannak olyan lányok akiket ha dobnak,akkor visszaosonnak a lakásodba a pólóidat szagolgatni (vagy elrabol és egy pincében,egy gödör mélyén tart majd fogva,arra kényszerítve,hogy pucéron babázz),de senki sem hitt eddig nekem :)
6/11 anonim válasza:
Amúgy ha a 2. dolgot nem tervezed,akkor nem beteges annyira.
7/11 anonim válasza:
hát figyelj a gézut tegnap elhagytuk az egyik kocsmánál szal jó lenne ha szagot fognál...segítene most.
8/11 anonim válasza:
"Párválasztásnál, mint minden emlősnél, a szag a döntő." -NationalGeographic
9/11 anonim válasza:
Kokkolínóóó ^^
Abszolute nem cikii! Szimatold csak, ha jól esik :)
én örülök mikor egy lány ismim körbeszimatol. Fini parfümöket használok direkt e célból :P
--Chocky--
10/11 anonim válasza:
Ha csak ábrándozol közben, akkor valszeg nem. :) Nekem kicsit fura, de nem hiszem hogy beteg dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!