Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Spirál dauer? Ugye ez olyan...

Spirál dauer? Ugye ez olyan szabályos spirál alakokban omlik majd le, nem olyan mint a hagyományos dauer?

Figyelt kérdés

Még csak gondolkozom rajta. Akiknél láttam nagyon szép szabályos hullámú volt és nagyon megtetszett.

Nem tudom, hogy mit lehetne kezdeni a hajammal, mert megmosom, egy napig normális, utána tiszta zsíros, lapos, nincs semmi tartása stb..Azt hallottam, hogy a festésnél dúrvább a dauer..Tehát akkor nagyon tönkre teszi? Milyen gyakran kell újra dauerolni? Újradauerolásnál lehet olyat, hogy utána csak a tövét daurolni? Vagy az hülyeség?? Akkor is nagyon megviseli a hajat a dauer, ha mindenféle dauerolt hajra való speciális hajápolót, hajpakolást használnak?

2009. nov. 17. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:

ehezz látni kellene a hajad minöségét,hossszát stb,nem mindegy milyen hossszu,merta spirál dauernál,azért felugrik rendesen.utánna dauerolni leht természetesen,de a spiráldauert ha megunod akkor vagy levágatod a hajad,vagy lenö.

jol gondold meg.

egy fodrász.

2009. nov. 17. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem amikor bedaueroltattam a hajam, hosszában kettéhasadtak a hajszálaim, pedig mindenféle drága kencét megvettem rá.

Slusszpoén: a legeslegvége felkunkorodott, ettől eltekintve szinte teljesen egyenes maradt a hajam. Csak akkor lett göndör, ha becsavartam éjszakára.

Jól gondold meg, mielőtt daueroltatsz, nálam két évig tartott, mire lenőtt és borzalmas volt látni a hasadó hajszálaimat!!!

2009. nov. 17. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
én fodrász vagyok, én magamnak csinálom a daueromat, jelenleg spirál dauerom van, és nagyon szép szabályos loknik gyakorlatilag, de nem szabad sokszor, félévente 2x max, mert a duer nagyon erős vegyszer
2010. júl. 29. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!