Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetne egyenes a hajam...

Hogy lehetne egyenes a hajam hajvasalás nélkül? (hagyományos samponokkal most hajra! )

Figyelt kérdés
hajszárítástechnikára gondoltam :)
2011. júl. 20. 18:43
 1/4 A kérdező kommentje:
hagyományos samponokkal mosott hajra *
2011. júl. 20. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezeket próbáld ki, nekem egyenesítette a hajamat. És szárításnál használj körkefét, ezzel "húzd egyenesre" a hajad. :))

2011. júl. 24. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem göndör a hajam, csak enyhén hullámos(nem szögegyenes) és mikor az elseve tükörfény intenzív hapakolását használtam, mindig egy körfésűs hajszárítással ki tudtam egyenesíteni a hajam, és nem ugrott vissza, hanem egyenes is maradt. Tudom, hogy ez nem arra való, de az én hajamon bevállt, és tényleg nagyon szép fényes is lett tőle.
2011. júl. 24. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. júl. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!