Milyen hajfestéket ajánlatok? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Elore is bocsi hogy ekezetek nelkul irok.
Na szoval. Szokesbarna, kozephosszu hajam van, es meg soha nem hasznaltam hajfesteket. Szeretnem kiprobalni a voros szint, de nem tudom, milyen hajfesteket vegyek, vagy sprayt, nem tudom, hogy allandot vagy lemoshatot, es ezzel kapcsolatban szeretnek tanacsot kerni. Szerintetek milyent hasznaljak? Lehet privat uzenetben is irni ;). Ja, es meg egy fontos dolog. Szeretnem, ha valaki lepesrol lepesre (ezt is lehet uzenetben) elmagyarazna nekem, hogy hogyan kell hasznalbi a hajfesteket, hogyan kll ratenni a hajra, stb...
2013. nov. 12. 21:53
1/1 anonim válasza:
Én a helyedben hennával festeném. :) A vörös pont az a szín, ami hennával nagyon szép, és a szőkésbarnát tökéletesen be is fogja a henna. Én is festem, csak én kékre, így pontosan tudom milyen dühítő kb hetente-kéthetente újrafesteni. A jó henna ezzel ellentétben több ideig kibírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!