Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfestéket ajánlatok?...

Milyen hajfestéket ajánlatok? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Elore is bocsi hogy ekezetek nelkul irok.

Na szoval. Szokesbarna, kozephosszu hajam van, es meg soha nem hasznaltam hajfesteket. Szeretnem kiprobalni a voros szint, de nem tudom, milyen hajfesteket vegyek, vagy sprayt, nem tudom, hogy allandot vagy lemoshatot, es ezzel kapcsolatban szeretnek tanacsot kerni. Szerintetek milyent hasznaljak? Lehet privat uzenetben is irni ;). Ja, es meg egy fontos dolog. Szeretnem, ha valaki lepesrol lepesre (ezt is lehet uzenetben) elmagyarazna nekem, hogy hogyan kell hasznalbi a hajfesteket, hogyan kll ratenni a hajra, stb...

2013. nov. 12. 21:53
 1/1 anonim válasza:
Én a helyedben hennával festeném. :) A vörös pont az a szín, ami hennával nagyon szép, és a szőkésbarnát tökéletesen be is fogja a henna. Én is festem, csak én kékre, így pontosan tudom milyen dühítő kb hetente-kéthetente újrafesteni. A jó henna ezzel ellentétben több ideig kibírja.
2013. nov. 14. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!