Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Új vagyok a szolizás témában....

Új vagyok a szolizás témában. Lenne pár (lehet h hülyének tűnő) kérdésem?

Figyelt kérdés

1) Először mennék szolizni, fehéres bőröm, hány percre menjek be h ne legyen egyből feltűnő a változás + ne égjek le?

2) Kell/szoktatok használni vmi krémet (vagy ilyesmit) előtte/utána?

3) Szolizás közben csukva kell tartani a szemedet (az UV sugarak miatt gondolom)?

4) Külön van egy öltözőfülke, ahol levetkőzöl és mész szolizni? Vagy van egy kis placc külön neked, ahol nyugodtan levetkőzöl, majd befekszel? (Ti alsóneműben / meztelenül szoliztok)?

5) Az a gép (:D) magától elindul vagy be kell kapcsolnod, vagy??

Olyan kommenteket nem kérek, hogy nem kell, normálatlan vagy, meg ilyesmi.. 19 éves vagyok, életemben nem szoliztam még, hullasápadt vagyok, ami nagyon zavar; + most amúgy is úgy érzem, hogy változtatnom kell valamin, jobban akarom érezni magam a bőrömben, és ki akarom próbálni ezt. Ez még nem azt jelenti, hogy 1 hónap múlva néger leszek, és ribi..

2013. nov. 11. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Érdemes 4 perccel kezdeni, aztán fokozatosan lehet egyre inkább emelni az időt. De a pultos csajok is szívesen segítenek majd ebbe. Én 1 hónap aktív szoli után vállaltam már be 17 percet. (megjegyzem én is hulla színnel kezdtem).

Szoli előtt közvetlenül ne zuhanyozz, ne használj erős sminket vagy inkább semmit. Alapozót semmiképp. Ékszereket én otthon le szoktam tenni, akkor nem kell ott babrálni velük. Én nem szeretem ha ilyesmi rajtam van amikor befekszek. Fognak ajánlani krémeket, szerintem érdemesebb ha ennek előtte utána nézel és megveszel egy tubussal vagy tégellyel előre. Mert amit szolikba adnak kis zacsisokat, azok lehúzások. Hamar elfogy és drága. Ezeket előtte kell magadra kenni, mielőtt ott befekszel.

Szemed csukva van. Bár én ki szoktam nyitni, mert másképp nem látom mennyi idő van még hátra, plusz a kapcsolókat se látod csukott szemmel! :)

Befekszel és bekapcsolod a gépet, megnyomod a leengedő gombot, becsukódik és megy minden magától. A végén magától kikapcsolódik és felnyílik.

2013. nov. 11. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem hagyok magamon alsóneműt sem. Így bikiniben sem látszik semmi kontúrvonal. Ott senki sem látja, nézi miben vagy bent! :)
2013. nov. 11. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Esetleg valami konkrét szolikrémet tudsz ajánlani?
2013. nov. 11. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Australian Gold. Ebből is van több típus. Én ebből használtam több félét. Szerettem próbálgatni. Ha viszont csíped az illatos krémeket, akkor mást válassz.

[link]

Itt tudsz olvasgatni utánuk.

2013. nov. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!