Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Káros lehet a szolizás?

Káros lehet a szolizás?

Figyelt kérdés

14 évesen szeretnék menni szoliba, mert tényleg fehér bőröm van, és teljesen elveszi az önbizalmam:S

mindenképp szeretnék szoliba menni, 14 évesen mehetek? megéri?

2013. júl. 30. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
2013. júl. 30. 08:17
 2/7 A kérdező kommentje:
semmi közöd hozzá. ahányszor akarom:)
2013. júl. 30. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
ne törődj a sok hülyével, aki szerint a fehér bőr gáz meg mittomén... Ha te azzal születtél, akkor legyen is az( ennyi erővel odaállhatnánk a kreol bőrűek elé, azt követelve, hogy fehéredjenek, mert a barna bőr ciki), vagy ha már nagyon akarsz barnulni, akkor jó minőségű barnítókrém, vagy napozás (mértékkel, fényvédővel, és normális időben). Nem tudom, mi a szabály, de szerintem beengednek. Ettől függetlenül nem egészséges, lehetsz foltos, baromi ronda a színe, később jobban ráncosodsz, ha olyan típus vagy, akkor a szeplők/májfoltok erősödni fognak, és még drága is...Szerintem nem éri meg, de tuti nem ezt a választ várod:DDD Ja, és előfurdulhat az is, hogy nem illik a színtípusodhoz, csak azt hiszed, hogy igen, mert ez a divat, és ma már mindenkinek ezt mondják, attól függetlenül, hogy jól állna-e neki...
2013. júl. 30. 13:11
 4/7 kiscsillag válasza:
44%
Én is 14 évesen mentem először; télen, tavasszal és ősszel mindig megyek. Elsőre csak egy héten egyszer, akkor is csak 6 percre aztán utána fokozatosan többre. Ne foglalkozz senki véleményével, ha te nem érzed jól magad így a bőrödben, akkor menj nyugodtan.:)
2013. júl. 30. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
második vagyok: amúgy kihagytam, hogy a szolizás nem káros LEHET, hanem káros és ennyi, nem lehet ezt "kimagyarázni":) A dohányzás is káros, mégis sokan csinálják. Sok a hülye ember:)De ettől még ugyanúgy menni fogsz gondolom, így felesleges volt feltenni a kérdést.
2013. júl. 30. 17:06
 6/7 anonim válasza:

Tudtommal sok helyen be van tiltva, mert rákkeltő.

Persze nem biztos, hogy te is rákos leszel a szolitól ( főleg, ha évente csak egyszer mész el), de nagyon sok embernek lesz tőle rákja.

Amúgy a fehér bőr nem ciki.

Mi Törökországban nyaraltunk három hetet, és cseppet sem barnultam fel! Sőt nem is égtem föl! Hófehér bőrrel mentem, hófehérrel jöttem haza, sose cikiztek érte.

2014. febr. 11. 20:18
 7/7 A kérdező kommentje:
De engem igen, keményen..de nem zavar mert keményen visszavágok ha erről van szó, csak nekem leviszi az önbizalmam..egyszerűen ha érezném magamon h igen barna vagyok akkor lenne egy csöppnyi önbizalmam.. az önbizalmam egyébként nagyon a 0 alatt van
2014. febr. 11. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!