Káros lehet a szolizás?
Figyelt kérdés
14 évesen szeretnék menni szoliba, mert tényleg fehér bőröm van, és teljesen elveszi az önbizalmam:S
mindenképp szeretnék szoliba menni, 14 évesen mehetek? megéri?
2013. júl. 30. 08:10
1/7 anonim válasza:
hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
2/7 A kérdező kommentje:
semmi közöd hozzá. ahányszor akarom:)
2013. júl. 30. 09:07
3/7 anonim válasza:
ne törődj a sok hülyével, aki szerint a fehér bőr gáz meg mittomén... Ha te azzal születtél, akkor legyen is az( ennyi erővel odaállhatnánk a kreol bőrűek elé, azt követelve, hogy fehéredjenek, mert a barna bőr ciki), vagy ha már nagyon akarsz barnulni, akkor jó minőségű barnítókrém, vagy napozás (mértékkel, fényvédővel, és normális időben). Nem tudom, mi a szabály, de szerintem beengednek. Ettől függetlenül nem egészséges, lehetsz foltos, baromi ronda a színe, később jobban ráncosodsz, ha olyan típus vagy, akkor a szeplők/májfoltok erősödni fognak, és még drága is...Szerintem nem éri meg, de tuti nem ezt a választ várod:DDD Ja, és előfurdulhat az is, hogy nem illik a színtípusodhoz, csak azt hiszed, hogy igen, mert ez a divat, és ma már mindenkinek ezt mondják, attól függetlenül, hogy jól állna-e neki...
4/7 kiscsillag válasza:
Én is 14 évesen mentem először; télen, tavasszal és ősszel mindig megyek. Elsőre csak egy héten egyszer, akkor is csak 6 percre aztán utána fokozatosan többre. Ne foglalkozz senki véleményével, ha te nem érzed jól magad így a bőrödben, akkor menj nyugodtan.:)
5/7 anonim válasza:
második vagyok: amúgy kihagytam, hogy a szolizás nem káros LEHET, hanem káros és ennyi, nem lehet ezt "kimagyarázni":) A dohányzás is káros, mégis sokan csinálják. Sok a hülye ember:)De ettől még ugyanúgy menni fogsz gondolom, így felesleges volt feltenni a kérdést.
6/7 anonim válasza:
Tudtommal sok helyen be van tiltva, mert rákkeltő.
Persze nem biztos, hogy te is rákos leszel a szolitól ( főleg, ha évente csak egyszer mész el), de nagyon sok embernek lesz tőle rákja.
Amúgy a fehér bőr nem ciki.
Mi Törökországban nyaraltunk három hetet, és cseppet sem barnultam fel! Sőt nem is égtem föl! Hófehér bőrrel mentem, hófehérrel jöttem haza, sose cikiztek érte.
7/7 A kérdező kommentje:
De engem igen, keményen..de nem zavar mert keményen visszavágok ha erről van szó, csak nekem leviszi az önbizalmam..egyszerűen ha érezném magamon h igen barna vagyok akkor lenne egy csöppnyi önbizalmam.. az önbizalmam egyébként nagyon a 0 alatt van
2014. febr. 11. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!