Horgolt rasztát lehet bontani. Most is épp azt csinálom. Én nem vagyok fodrász, csak dreadlockom van 4 éve, és az ez idő alatt szerzett tapasztalatból építkezem. Én egy jooo erős fogú tupir fesut használok - de úgyis tönkreteszek egy bontás alatt többet is - és horgolótűt. A tűvel picit szedegetem vissza a horgolast, fesuvel kifesulom aztán a természetes hajhullás altal távozott hajszálakat,amik addig beépültek a tincsbe. A tincsbe belseje sajnos olyan, amilyen, ezzel számolni kell, illetve a tovekhez érve számolni kell a hajhuzas által okozott fájdalommal.
Bontás előtt érdemes minden nap hajerositos samponnal, balzsam, hajpakolassal hajat mosni, hogy lazuljon a tincs, plusz erősödjön a hajad, hogy kibirja a folyamatot. Ezt természetesen a hajad megviseltsege miatt a bontás után is folytatni érdemes. Utána egészségügyi vágás a töredezett hajvegek miatt és voila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!