Jól állna nekem a kék-zöld-fehér-fekete műraszta?
Én:
És ilyesmit szeretnék, nagyjából ilyen színekkel:
A saját képek minőségéért bocsi, de nem valami jó a kamerám :/
Szerintem így vagy szép,ahogy vagy!! :) Tényleg szép vagy, és nem feltétlenül kéne még ilyet csináltatnod, szerintem még várj minimum 1-2 évet,és ha még mindig akarod, csak akkor csináltasd meg! :)
Ilyen korban még gyakran változik szerintem az ízlés, és nem lenne jó,ha megbánnád, de ez csak az én véleményem! :)
Köszönöm szépen, nagyon jól esik, de én egyáltalán nem tarom magam szépnek. :) De tényleg köszönöm.
Még meggondolom, mert nem akarok fölöslegesen egy csomó pénzt kidobni.:D
Jól teszed, gondold meg még egyszer, aztán amikor úgy döntenél,hogy igen, és indulnál,hogy megcsináltasd, gondold át még egyszer, és még egyszer... :D
Szerintem már érted,hogy annyira nem tetszik nekem... :D De ez a Te döntésed,és remélem,hogy jól döntesz :)
Első válaszoló voltam :)
(És mielőtt bárki félreértené,és azt hinné,hogy rányomultam a kérdezőre, csak közlöm,hogy lány vagyok) :D
Hát nyárig mindenképp gondolkozhatok rajta, mert nálunk a suliba még azért is szólnak, ha Slipknotos póló van rajtam.
(egyszer bementem ilyen póló, + öv, nyaklánc is Slipknotos...)
Sátánistának néztek :D És azt mondták, hogy a kicsik félnek tőlem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!