Raszta haj horgolás?
Figyelt kérdés
Ti hogyan szoktátok csinálni? Tudnátok küldeni videot? Nekem valamiért nemsikerül, ahogy rátekerem a hajat a türe belehuzom a tincsbe de nem tudom áthuzni a tincsen..2013. nov. 2. 12:05
1/3 Vörösnefelejcs válasza:
2/3 anonim válasza:
Én ugy szoktam h amikor huzom át a horgolótűt kicsit forgatom és ugy nekem bevált.
3/3 Kim Bo Mao válasza:
Eleinte én is így csináltam-csak nekem van oan horgolótűm, aminek a kampós részére van egy mini ráhajtóka és azzal könnyen átjön...-, de mostmár egy másik technikát használok, és sokkal tartósabb. Olyannyira, hogy amelyik tincseimet a tartósabb technikával horgoltam, az több mosásra sem jött szét egy kicsit se, pedig egyenesszálú a hajam alapból. Bencekencénél láttam youtubon a technikát:
http://www.youtube.com/watch?v=xunbya7gbpw
És néhány próbálkozás után ráéreztem, és azóta jobb. Több ideig tart, de nem kell hozzá tükör, és sokkal jobb lesz az eredmény. Amúgy 1mm-es horgolótűt használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!