Rasztások! Mit ajánlotok, hol csináltassam meg a hajamat?
beszélj vele, olcsó és jó
Szia!
Az eddig leírtakhoz hozzáfűzném, hogy nagyon sok múlik azon, hogy hogy vannak behorgolva, rendbe rakva a tincseid.
Ajánlom nézz körül itt:
Ha csak "hagyod", hogy berasztásodjon, akkor nagyjából ilyen lesz-->> [link]
Végülis mindegy, hogy hogy készül el, attól függ milyen kinézetet szeretnél. Ha készíttetni akarod inkább, akkor olyannal csináltasd, aki csinált már rasztát, és nem sodrással, külön kencével tincsesít-mer az semmit nem ér- hanem tupíroz, és horgol, vagy más technikával, de általában min. 1-2 nap az elkészítés, úgy, hogy egész nap. Készíti. Igazából nem nehéz, akár a barátaid is képesek megcsinálni, ha lelkiismeretesek, és persze előtte néznek pár oktatóvideót :D A barátom tincseit meg a sajátom felét is én csináltam, a másik fejrészemet-hátul-a barátom. Az ő haja horgolással együtt 2 és fél nap-látástól vakulásig- az enyém 3 volt. Ha a helyedben lennék szerintem a fejem felét magam csinálnám, a másikat pedig ismerőssel, vagy olyannal, aki csinált, tud rasztát csinálni. Így a költség is kevesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!