Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Raszta rendbehozás/horgolás...

Raszta rendbehozás/horgolás Pécsen?

Figyelt kérdés

9 hónapja (augusztus vége óta) van egy raszta tincsem alul a többi hajam között, apró műanyag csillag alakú gyöngyökkel.Mióta elkészíteték még nem lett újrahorgolva és szerintem már bőven ráférne egy kiadós ápolás.

Aki PÉCSEN, vagy MOHÁCSON, vagy Baranyában tud fodrászatot vagy magánszemélyt, aki ilyesmit vállalna, légyszi írjon!

Nyáron bármikor ráérek magánszemélyek esetén, és ha tud valaki, élgyszi egy kb. árat is mondjon!

Rendszeresebb rendbehozás (kb. 1-2 havi) is megoldható lenne?

2013. jún. 4. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:

kár, h tönkrement a tűm, pedig holnap megyek Pécsre és én csinálok áthorgolást, egész olcsón :/

vagy már megoldódott? :)

2013. jún. 29. 19:15
 2/2 A kérdező kommentje:
szia, nem még áll az ajánlat, horgolótűt tudok hozni ( van 0.75-ös meg 2mm-es), ezt elfelejtettem hozzátenni(:
2013. jún. 30. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!