Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » NAGYON ritka a hajam! Mit tegyek?

NAGYON ritka a hajam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

elég sokat zseléztem a hajam, és elég furcsa lett és nagyon megritkult. mit tegyek? (feltettem már 1x ezt a kérdést, de akkor írtak egy olajat és kész) gondolom ez annál összetettebb. tehát mit tegyek, leálltam a zselézéssel is!

16/fiú

2013. nov. 10. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdeklődj a gyógyszertárakban, hogy nincs-e egy bizonyos Bioaqanol U nevezetű készítményük. Nem is drága és az én hajammal csodákat tett.
2013. nov. 10. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Az olaj, amit akkor írtak a ricinus olaj lehetett, ezt szintén gyógyszertárban tudod beszerezni, nem drága és ebből kell pakolást készítened a hajadra heti 2-3 alkalommal.

A pakoláshoz oliva olajjal vagy tojással kell elkeverni egy kiskanállal és ezt a hajadra kenni és bedörzsölni. Ez után fóliát kell tenni rá és hajszárítóval felmelegíteni. Ez lehet egy 3-4 órás vagy egy egész éjszakás pakolás is, utóbbinál az oliva olajas megoldást javaslom. Utána csak hajat mosol és kész.

2013. nov. 11. 07:58
 3/3 Viola21 válasza:

Ha zselézed, akkor összetapadnak a hajszálak és méginkább kitűnik a ritkás haj, inkább hagyd el a zselét...

Hajnövesztőt tudok neked mondani, ami szépen megsokszorozza a hajszálak számát, nekem rengeteg új hajam nőtt. Ez egy thaiföldi gyógynövényes tonik, Chuleevandevi a márkája. Sokan azt hiszik, hogy csak hajhullásnál lehet hajnövesztőt használni, de akkor jó, ha csak szimplán több hajat szeretnél. Lehetséges többet növeszteni, ha a jóég nem adott többet ;)Nekem ez tonik vált be, korábban szedtem sörélesztőt, a B vitamin miatt, ami növeszti a hajat, de nem történt semmi, max a meglévő hajam picit erősebb lett..talán. új szálakat nem adott. Keress rá a neten, a bolt egy lakásban van a Csalogány utcában.

2013. dec. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!