Visszavágtam a frufrumat rövidre, és két-három hónap alatt nagyon megnőtt, lehetséges hogy azért, mert a töredezett részt levágtam?
Figyelt kérdés
A többi hajam viszont nem nőtt, pedig növesztem éppen, de ez most jóval eltér a többitől, sokkal hosszabb ez az egy tincs. Eddig nem vettem észre, mert göndör a hajam és össze volt fogva, de kivasalva jól látszik. Ha visszavágom rövidebbre az egész hajam, akkor lehetséges hogy ennyi idő alatt hosszabbra is megnőjön mint amekkora most?2013. nov. 7. 16:32
1/4 anonim válasza:
Nem, mert nem a végétől nő a hajad, hanem a tövétől. Ez egy tévhit, h ha levágod a hajad gyorsabban nő vissza.
2/4 A kérdező kommentje:
De akkor a többi hajam hogy nem nőtt meg? Sok helyen azt olvastam, hogy ez segít a hajnövesztésben. Végülis ha eltöredezik akkor a vége letörik és újból kell várni míg megnő, szóval lehet van benne igazság mégis.
2013. nov. 7. 18:52
3/4 anonim válasza:
Ha töredezett nagyon akkor segít a vágás, mivel ha levágod utána nem fog töredezni egy ideig, hosszabbra tud nőni.
4/4 anonim válasza:
A legtöbb embernek elöl gyorsabban nő a haja. Na meg hamarabb észreveszed azt a néhány centit is, mint a hátulján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!