Száraz, fénytelen, töredezett a hajam, mit lehet ellenne tenni? Barna, hosszú hullámos hajam van.
Egy fodrász segíthet, ha eltávolítja a töredezett részeket, így a haj is "új erőre kap", egészségesebb lesz. :) Ezután egy egészséges haj ápolása már egyszerűbb. Vannak nagyon jó hajbalzsamok, annyi, hogy hajmosáskor használsz belőlük, száraz hajra valót válassz. Ne vasald, ne süsd be, naponta legalábbis. És ne szárítsd túl magas hőmérsékleten, és mikor jó idő van, hagyd magától megszáradni.
És igyál sokat! :)
Nagyon nem szeretnél le vágatni, mert nem szeretem a rövid hajat... Használok rá balzsamot, főként az elseve-t :)
Miben segít ha sokat iszok?
Szia!
Ricinusolaj pakolást is próbáld ki. :)
Ricinusolajat gyógyszertárban kaphatsz, 400valamennyi egy deci, és langyosítsd meg, keverd össze tojással, és kend fel a hajadra :) hagyd rajta pár órát, utána most le. Csodákat művel. ^^
Meg még a fodrászom ajánlotta töredezett hajra az olívaolajat.
Abbóll ezer forint egy jó nagy üveg, és ugy kell, hogy felkened hajmosás előtt 20perccel a hajvégeidre (én az egész hajam bekenem vele mondjuk), és 20perc múlva elmész, és lemosod. Hát a szőkítéstől tönkrement hajamat angyon szépen helyrehozta. :D Szerintem a tiedre is jó lenne. Az olívaolaj tele van E-vitaminnal, a hajnak pedig jót tesz az E-vitamin.
Szia :)
A ricinus olajat azt már el kezdtem használni hetente egyszer, már 3. hete. Azt nem tudod pontosan, hogy mennyi ideig lehet használni? :)
Ha használom a ricinus olajat akkor is használhatom a olíva olajas pakolást? Azt csak egyszerűen fel kenem a hajamra, nem kell valamivel össze keverni? :)
Köszönöm a válaszodat ki fogom próbálni az olívás olajat is :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!