Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz, fénytelen, töredezett...

Száraz, fénytelen, töredezett a hajam, mit lehet ellenne tenni? Barna, hosszú hullámos hajam van.

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 17:43
 1/9 Bratilla ***** válasza:

Egy fodrász segíthet, ha eltávolítja a töredezett részeket, így a haj is "új erőre kap", egészségesebb lesz. :) Ezután egy egészséges haj ápolása már egyszerűbb. Vannak nagyon jó hajbalzsamok, annyi, hogy hajmosáskor használsz belőlük, száraz hajra valót válassz. Ne vasald, ne süsd be, naponta legalábbis. És ne szárítsd túl magas hőmérsékleten, és mikor jó idő van, hagyd magától megszáradni.

És igyál sokat! :)

2013. nov. 1. 19:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Nagyon nem szeretnél le vágatni, mert nem szeretem a rövid hajat... Használok rá balzsamot, főként az elseve-t :)

Miben segít ha sokat iszok?

2013. nov. 1. 21:55
 3/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszodat! :)
2013. nov. 1. 21:56
 4/9 Bratilla ***** válasza:
A haj nem csak külső tényezők miatt lehet száraz. Én sem akartam hinni neki, hogy segít, kb. tavaly ilyenkor. Ugye hidegben egyébként sem vagyunk olyan szomjasak. :) De lehet benne valami, mert mióta egészségesebben kajálok, több vizet iszom, sokkal szebb a hajam is. :)
2013. nov. 1. 22:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam.. köszönöm a válaszodat, kipróbálom.... És naponta kb mennyit igyak meg? :)
2013. nov. 1. 22:28
 6/9 Bratilla ***** válasza:
Minél többet, de azért rosszul ne legyél tőle. Ne erőltesd, mert azért a májadra is vigyázni kell. :) Van erre valamilyen szabály is, de az nem tudom, hány litert ír egy napra, én úgy tippelem, 2 és 3 liter között. És nem szoktam amúgy mérni, amikor eszembe jut és jól esik, iszon egy pohár vizet :)
2013. nov. 2. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ricinusolaj pakolást is próbáld ki. :)

Ricinusolajat gyógyszertárban kaphatsz, 400valamennyi egy deci, és langyosítsd meg, keverd össze tojással, és kend fel a hajadra :) hagyd rajta pár órát, utána most le. Csodákat művel. ^^

Meg még a fodrászom ajánlotta töredezett hajra az olívaolajat.

Abbóll ezer forint egy jó nagy üveg, és ugy kell, hogy felkened hajmosás előtt 20perccel a hajvégeidre (én az egész hajam bekenem vele mondjuk), és 20perc múlva elmész, és lemosod. Hát a szőkítéstől tönkrement hajamat angyon szépen helyrehozta. :D Szerintem a tiedre is jó lenne. Az olívaolaj tele van E-vitaminnal, a hajnak pedig jót tesz az E-vitamin.

2013. nov. 11. 15:24
 8/9 A kérdező kommentje:

Szia :)

A ricinus olajat azt már el kezdtem használni hetente egyszer, már 3. hete. Azt nem tudod pontosan, hogy mennyi ideig lehet használni? :)

Ha használom a ricinus olajat akkor is használhatom a olíva olajas pakolást? Azt csak egyszerűen fel kenem a hajamra, nem kell valamivel össze keverni? :)

Köszönöm a válaszodat ki fogom próbálni az olívás olajat is :) :)

2013. nov. 12. 17:00
 9/9 Yldee válasza:
A ricinus olajat nem lehet elégszer használni! Ha otthon maradsz egész nap, reggeli után a mosatlan száraz hajadra és hajtövedre is kend fel, mint egy hajfestéket, ecsettel, és tegyél a fejedre zuhanysapkát, legyen a fejeden órákon át, aztán langyos vízzel mosd le! Csodákat művel! Bár nekem is nagyon fénytelen, töredezett és száraz a hajam, még én is csak próbálkozom! Azért sok sikert! :)
2014. aug. 8. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!