Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire viseli meg a hajat a...

Mennyire viseli meg a hajat a hidrogénezés?

Figyelt kérdés
Korábban szőkítve volt a hajam (itthon festettük), de nemrég befestettem gesztenyebarnára. Nem tetszik az eredmény, szeretném a fodrászommal kiszívatni a festéket, de félek, hogy tönkretenné a hajamat.
2008. júl. 8. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! nagyon tönkreteszi, bár ismerek egy lányt akinek leszivatás után is szép a haja, bár az első 2 héten neki is seprű haja volt. szerintem attól is függ hogy milyen fajta hajad van! egyébként én is gondolkozom a leszivatáson, nem tudom merjek-e belevágni. Ki tudja milyen lesz az eredmény.
2008. júl. 8. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet venni fodrász kellékesbe pH ampuulát 300-400Ft,ha ezt belerakjátok kb annyira roncsolja a hajat mint a festék.gesztenyebarnáról ha leszivatod a hajad akkor 6%-os oxigentával,és nem kell sokáig rajta hagyni.utána sötétszőkére simán befestheted a hajad.utána fokozatosan lehet világosítani.de semmiképpen ne szivattasd le úgy hogy világos szőke legyen,mert az tényleg roncsolja a hajat.ja,és pH ampullát a festékbe is lehet rakni...
2008. júl. 8. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem nagyon tönkretette, pedig csak melírozva volt. A kiszőkített tincseim letöredeztek és elég hülyén néztem ki...
2008. júl. 9. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem a hajam vége töredezett el.

másnak nagyon kiszárítja. végülis nekem könnyen zsírosodó hajam van, szóval nem vettem észre, hogy kiszárítaná.

de egy száraz hajú embernek tönkreteszi eléggé :S

2008. júl. 12. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!