Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hidrogénezés miatt hajvégei...

Ha hidrogénezés miatt hajvégeimet nem fogja be a festék, és olyan mintha bolyhos lenne, akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mivel kenjem be vagy van vmi jó pakolás, esetleg ricinus olaj jó erre is? :)
2011. febr. 10. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ápold. Ápold, ápold. Sajnos a nem éppen jó minőségű hidrogének hazavágják a hajat. Semi di lino. vagy orchidea termékcsalád.(kleral system) Vagy az olló.Mivel a hidrogén kiirtotta a pigmenteket a hajadból, nincs semmi, ami megfogja. Talán a fanola ginko bilóbás festéke.. arról azt hallottam mindent befed.nézd meg itt, ha gondolod: [link]
2011. febr. 10. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:

vagasd le. azlenne a legjobb megoldas de gondolom sajnalod a hajad..

ugy hogy oliva olajat tegyel a vegere es hagyd rajta fel-1 orat utana mosd le. serical latte pakolasa szinten nagyon jo vagy vmi jojoba olajas termek

2011. febr. 11. 12:26
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi:) levágatni ja nem akarom mert most is csak kb 15-20 centis...=/ rövid haj meg nem áll nekem jól.
2011. febr. 12. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!