Szőke hajat el lehet érni hidrogénezés nélkül?
Szerintem a legvilágosabb árnyalatok valamelyikével kéne próbálkoznod, az be fogja fogni. Az enyémet ezzel festettük: [link]
Szépen befogta, nem lett sárga.:)(Az én hajam természetesen aranyszőke)
17/L
Az első válaszoló által ajánlott termékekben van szőkítő is, csak egy lépésben szőkítenek és festenek.
És amúgy nem hiszem, hogy amit szeretnél az szőkítés nélkül elérhető. Vagy az vagy ilyen erősen világosító festék kell hozzá.
sajnos ha szőke akarsz lenni, a hajad találkozni fog a hidrogénnel így is, úgy is, mert a festékbe is van
amikor nekem legelőször szőke lett a hajam akkor xxl palette szőkével csinálta a fodrász, és olyan narancsos, vöröses, rózsaszínes lettem....:(:( 2naponta kellet festetnem, mert borzasztóan néztem ki...szegény hajam azóta is bánja.... de persze ez a te döntésed. :D Mivel neked világosabb az eredeti hajszíned,próbálkozz meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!