Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim gyantázást bugyiban...

Intim gyantázást bugyiban vagy anélkül csinálják?

Figyelt kérdés

Talán eggyügyü kérdés, de mégis! bugyival, vagy a nélkül? Olyan kellemetlennek érzem a szituációt, még a nődokinál is zavarban vagyok vetkőzni, méghogy egy kozmetikában. Nem akarok hülye helyzetbe kerülni, de szeretnék szőrteleníteni, és talán a gyanta a leghatásosabb...

Hogy megy ez?

Eddig borotváltam, de már unom a borotát.

2008. júl. 8. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bugyi nélkül. Ha bugyi van rajtad, akkor nem tudja rendesen végezni a dolgát. Ahova én járok, ott max a bikinivonalat gyantázza úgy, hogy bugyi van a kliensen.
2008. júl. 8. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem úgy csinálja hogy, mindig mindenféle gyantára megyek.,

leveszem a gatyóm és csak is tangába megyek.

leszedi a lábamról aztán félre huzom a bugyit leszedi egyik oldalon aztán a másikon is. (teljesen még szinte a seggemnél is) elöl fáj egy kicsit de kibirható. beken mindenfél krémmel (gyanta leszedövel, meg nyugtató krémmel) és aztán jön hónaj.

ha találsz intimgyantást jobb az nekem van olyan rész ahol már nem nö ki. 8 éve szedetem.

de nyugodtan mondhatod hogy még nem voltál levegyeda bugyit vagy nem.

nekem elöször azt mondta hogy oldalrol kezdi ha nem bírom szoljak akkor abba hagyja.

2008. júl. 8. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van egyszerhasználatos tanga, abban szoktuk végezni a gyantázást. Lehet saját bugyiban is de hiába húzzuk félre, gyantás lesz egy kicsit. Ezért jobb az egyszerhaszn. bugyi.

egy kozmetikus

2008. júl. 8. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Csakis bugyiban!!! Ápol s eltakar...és senkinek nem kellemetlen élmény! (Bár sztem egy normális kozmetikus a szőrödet figyeli, nem az aljadat...) Előbb az egyik oldalon húzod be, leszedjük, majd a másik oldalon. Belőled (a nagy szeméremajkakon kívül, és csak az szőrös úgyis!) semmi nem látszik! A fazongyantánál (ami csak a bugyiig tart) is előfordul, hogy becsusszan, de pont semennyire nem ciki, mivel u.o. bőrfelület,mint pl. a hónaljad!

Egy kozmetikus

2008. júl. 8. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat, megnyugodam, már csak egy kozmetikust kell találnom, aki vállal is ilyet :)
2008. júl. 9. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!