Az intim gyantázást kizárólag mézemulziógyantával csinálják? Nagyon erős, vastag szőrszállakara is jó?
Azt olvastam, hogy azzal a legjobb, mert a bőrfelszínére kézzel kenik így akármilyen felületen hatékonyabb a gyantázás.
És valóban kevésbé fájdalmas, mint a csíkgyanta?
Csütörtökön megyek kozmetikushoz, teljes intim gyantára, de kételkedem, hogy mézemulzióssal sikerülne ezeket a szőröket kitépni.
Már 9 éves koromban nagyon erősek voltak a szőrszálaim, tehát 18 évesen, több évnyi borotválás után nem hiszem, hogy egykönnyen kitudná tépni.
Gondolom nagyon fájdalmas lesz, de kénytelenek vagyok az erősödő szőrszálak miatt.
A kozmetikus majd tudja, végülis ő a szakértő.
És nem a borotválástól lett erősebb. A borotva csak a végét vágja le, ennek pedig semmi köze a szőrszál erősségéhez. Hogy kilenc év alatt megerősödött? Naná, hiszen 9 éves kislányként még milliószor fejletlenebb voltál, mint most 18 évesen. Ha nem borotváltad volna, a szőröd akkor is megerősödött volna.
Ciki, hogy már akkor szőrős voltam. Amikor osztálykirándulás volt és mentem zuhanyozni, akkor nagyon megbámultak, nekem már szőrős(?)...
Azt mondta most kozmetikusom, hogy bőrtől és szőrtől függ a gyantázás eredménye, szerintem eredménytelen lesz, de már nem szeretnék borotválni. Fertőzéseket lehet elkapni, és szemölcseim lehetnek...
Én is szőrös voltam már akkor, sőt 10-11 éves koromban már rendesen bundám volt :D
De nálunk ez kirándulásokon nem volt gáz, mert mindenki szégyenlős olt és hiába volt 5 zuhanyzó, sorbaállt mindenki a sarokban lévőért, hogy be tudjunk fordulni és ne lássanak :D
Egyébként miért nőne szemölcsöd a borotvától? (nem rábeszélni akarlak, csk érdekel :))
mert utána olvastam...
egyébként sem egészséges. ez szerintem logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!