Mivel fessem a hajam, hogy legalabb 2 hetig friss szoke legyek?
Figyelt kérdés
Szoval sotet barna a hajam es kb. masfel eve festem szokere. Az a gond,hogy nem szokitem,mert amugyis gyenge hajam van s eleg sok mindent kell igy is hasznaljak,hogy egeszseges maradjon. Eleg szep eredmenyt ertem el szokites nelkul is,viszont a gond az,hogy 2-3 het mulva kopik le a festek + no ki az en hajam is.. Tehat igy felul mindig sotetebb legalabb 3-4 arnyalattal mint kozeptol lefele ahol olyan hamvas szoke vagyok.. Igy hat eleg csunya.. Azert szoktam vilagosabb szoke hajfesteket venni,hogy felul is valamennyire vilagosabb legyen,de igy alol teljesen hamvas mar.. Mit tegyek? Milyen gyakran festhetnem es milyen festek jobb amelyik nem karostitja annyira a hajat?2013. okt. 30. 16:21
1/3 A kérdező kommentje:
2013. okt. 30. 16:23
3/3 anonim válasza:
Mivel nő a hajad mindig ilyen lesz, ezzel nem tudsz mit kezdeni, ezért szokták a szőke hajtöveket 2-3 hetente újra szőkíteni. Attól függ milyen gyorsan nő a hajad. Mellesleg ha a festék leszívja a hajszíned akkor az is szőkítés, ugyanúgy káros mintha szőkítőporral csinálnád, csak lehet nem lesz olyan szép az eredmény. Festéket fodrászkellékesben érdemes venni, valami professzionálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!