Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ahhoz, hogy modell legyek...

Ahhoz, hogy modell legyek legalább hány cm-nek kell lenni? (lenn)

Figyelt kérdés

Helló,

Nagyon szeretnék modellkedéssel foglalkozni,de elég alacsony vagyok(160cm/15L),,mindenki azt mondja,hogy arcom meg van hozzá,meg az alakom is/bár azon még dolgozom/,

hogyha a magasságom nincs meg hozzá, akkor csak arcmodell lehetek? Hogy lenne érdemes elkezdeni?

hallottam csalásokról is:S Nem tudtok esetleg egy olyan helyet ahol érdemes elkezdeni?És milyen korban?15 évesen érdemes már elkezdeni?

A húgom 14 éves,és neki érdemes lenne?Esetleg portfóliót csináltatni?

Előre is köszi.bocsi a sok kérdés miatt!

2010. szept. 17. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

A suly nem fontos, a centik a lényegesek.(90-60-90 MAX)173-4cm magasság a minimum.

Előre várom, a "fotomodellkedéshez nem kell magasnak lenni" tipusu válaszokat.No comment.

2010. szept. 17. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
175+ igényesebb helyeken. Ha egy vidéki modellügynőkségbe mész, lehet hogy megfelel nekik a 170 cm is. De azzal nem viszed semmire.
2010. szept. 18. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg gyönyörű/magas lány van, szerintem akármilyen szép is az arcod, nincs esélyed 160 centivel. Sajnálom, de ne vágyakozz ilyesmi karrierre.
2010. szept. 18. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:
de esetleg fotómodell..nem?=/
2010. szept. 18. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Michelle Wild csak 155 cm,

de tud valamit, amivel bőven kiemelkedett!

2010. szept. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!