Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell használni a Manna...

Hogy kell használni a Manna szappanokat?

Figyelt kérdés
problémamentes bőr csomagot rendeltem. coco sószappan, tündérkert szappan és coco teafaolajos szappan van benne? napi hányszor kell használni? egymás után? és milyen sorrendben?
2013. okt. 30. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:
sószappan heti 2-szer mondjuk hétfőn és pénteken. a tündérkertert és a teafaolajat felváltva az eggyiket reggel másikat este mindennap használhatod ezt.
2013. okt. 30. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Èn egyszerre csak egyet használok, amíg el nem fogy. Az én bőrömnek nem vált be a sószappan, így arról ndm tudok nyilatkozni.

Használni fürdéskor szoktam (reggel-este)

2013. okt. 30. 11:22
 3/3 jersey-69 válasza:
Én reggel használom a tündérkertet, este e teafaolajosat, és egy héten kétszer a sószappant. :)Nekem kicsit feszül a bőröm tőle, száraznak érzem, ezért pluszban shea vajjal kenem vékonyan.
2013. okt. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!