Hány éves kortól engednéd meg a lányodnak, hogy befestesse a haját? (többi lent)
ha van lányotok, hány éves korában engednétek meg neki, hogy befestesse a haját? (melír, teljes festés, stb...)
azt is írjátok meg légyszi, hogy nektek mikor engedték meg.
csak kíváncsiság :)
Én inkább nem a korhoz kötném, hanem minőséghez, és igényességhez.
1. szempont hogy hidratált, szép egészséges haja legyen. Csak ez után festheti be!
2. szempont: minőségi terméket használjon. Matrix stb (nem szúrós a szaga, mint egyes boltiaknak).
3. Drasztikus és gyakori változtatást nem engednék (értem ez alatt, hogy havonta színváltoztatás, feketéből szőke, aztán vörös, stb. stb).
Leginkább valami Ombre, vagy Balayage, ami által nem kell a fejbőrhöz érnie a hajfestéknek.
4. Mindenképpen fodrász fesse be.
Sok olyan lányos anyukát láttam már, hogy a korral foglalkozik. Aztán amikor végre megengedi, akkor a lánya, a legextrémebb színt választja, tök gagyi szőkítőporral otthon szőkíti, plusz gatyi vörös festékkel befesti.....
Lehet tiltani, de akkor meg elnyomsz benne egy vágyat és amikor felnőtt lesz, akkor csak azért is, és a sokkal extrémebbet fogja választani. Mert fiatal korában nem engedték meg neki. 21 éves felnőttként meg kompenzálni fogja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!