Mik a tapasztalatok a végleges hajegyenesítésről? Volt már itt olyan aki cisnálta? Mennyi volt? Meddig volt jó?
Nekem az ismerőseim mondták már, hogy rossz, de valaki azt is hogy tök jó.Szóval biztos hajtipustól is függ.
De itt egy fórum, ezekből a válaszokból sok mindent megtudhatsz.: [link]
nekem borzasztó göndör a hajam és borzasztóan utálom. kipróbáltam már mindent, hogy kiegyenesítsem, én is, meg vagy még 20 fodrász, akiknél az elmúlt 24 évben próbálkoztam. A legjobb és legkevésbé káros mégis a hajvasalás, lehetőleg kerámialapos vasalóval, ami nem kínai gyártmány. Érdemes egy drágább, márkásabb hajkiegyenesítőbe fektetni, mert az olcsó vaslapos vasalók rommá égetik pár hét leforgása alatt a hajadat.
Van egy kémiai módszer, amit jobb a fodrászra bízni, gyakorlatilag a dauer ellentéte, de az csak az érintett részekre vonatkozik. Tehát, ahogy nő le a hajad, a töve ismét gödör lesz, a lenőtt rész pedig egyenes. Pár centi után elég viccesen néz ki, úgy is ha rávasalsz. Úgyhogy még mindig jobb a vasalás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!