Végleges hajegyenesítésről vélemény, tapasztalat?
Szia! Köszi a válaszodat, itt is olvasgattam, mielőtt beírtam a kérdést, találtam hasonló kérdéseket, mint az enyém, de régiek voltak, hátha van valaki aki közben megtudott róla valamit, esetleg megcsináltatta :)
Én is gondolkozom rajta, de nagyon féltem a hajam, hallottam jót is és rosszat is, fórumokon olvasgattam zömével, nincs ismerősöm aki megcsináltatta már, szóval nem tudom, hogy merjem e :) Megtennéd, hogy írsz, ha kész lettél ?:)
üdv első vagyok. remélem aktuális még a téma, mert tegnap végre megcsináltattam:)
nagyon meg vagyok elégedve vele! 2.5 órámba és 12ezrembe került (sok hajam van, ettől függ mennyi), de megérte. töredezett volt a vége, de nem égett le semmi, a folyamat után vágott csak pár centit. nagyon selymes lett, mindenki azt tapogatta:] jobb az állapota mint volt, mert ilyen ápolószert is rakott. szép egyenes szárítással is, de persze a szögegyeneshez ki kell vasalni. kb 10 perces munka, és egésznap olyan egyenes mint a vonalzó. nagyon szörnyű hajam volt, minden reggel 30-40 percet vasalgattam, és 10 perc után elkezdett hullámosodni. ma már tesiztem, voltam szélben, melegben, aludtam egy kicsit, és ugyanolyan egyenes, mint vasalás után. azthiszem nem x-tenso volt, mert az l'oreal, a fodrászom pedig wellás terméket használt. árban, hatásban ugyanaz. az igaz, hogy nem szabad szőkítettni előtte, és ha festetve van, akkor egy gyengébb szert rak rá, amitől lehet, nem lesz ennyire egyenes.
nekem bevált, de ez haj minőségétől is függ. ha göndör hajad van, lehet hogy egyenes lesz, de lehet hogy csak enyhén hullámos.
amúgy egy másik fodrász azt mondta, olyan erős vegyi szer van benne, hogy leégetné a hajam nagy részét (ő nem csinál ilyet). de akinél voltam megnyugtatta anyut (én nem idegeskedtem, mert utánanéztem a dolognak), hogy semmi kárt nem tesz. a hajegyenesítő szer tényleg erős vegyianyag, de ez a folyamat tartalmaz előkezelőt, ami megvédi a hajat és a fejbőrt a sérüléstől.
nekem bevált, a negatívum talán annyi, hogy drága. de az olcsóbb egyenesítés meg nem tart sokáig, és tönkreteszi a hajat:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!