Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szőrtelenítési technika...

Milyen szőrtelenítési technika javasolt intim részen?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,eddig borotvával próbáltam,de az sztem szörnyű,mert viszket,mikor kezd visszanőni,és piros pöttyök jelennek meg utána,amelyek el se tűntek azóta sem.Mit ajánlotok,ami viszonylag gyors és hatékony?

Vagy maradjak a borotvánál?Gyantát nem szeretnék,mert sztem érzékenyebb azon a területen.

2008. júl. 7. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
MIlyen az a mézemulziós szőrtelenítés???? és mennyiért csinálják??? érdekelne.
2008. júl. 10. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A mézemulzió egy testmeleg, képlékeny anyag, mézből, rózsavízből és levendulaolajból áll, tehát nem meleg, mint elődei, már ez jó! Pont fordítva használjuk, mint eddig, ezért nem tép, csak húzza a szőrszálat, növésének megfelelő irányba, nem ellentétesen, mint eddig, ez is kellemesebb! Intimnél azért remek, mivel a bőr nyúlásának megfelelően kell lehúzni, nem ellene, ezzel az eddigi bevérzések elkerülhetők! Egyébként pedig egy tényleg remek, MAGYAR találmány!!! Nálam nagy sikere van!

Egy kozmetikus

2008. júl. 11. 10:30
 13/14 anonim válasza:

szia. hallgass a kozmetikusra. a borotválás megy egyszer kétszer, de érdemes megvárni míg gyantázható hosszúra kinő és gyantázás után se pötty, se szőr vagy két-három hétig.

ezek az újfajta eljárások, pedig egyre kedvezőbbek, jobbak mint a borotválás. ez tuti. a fájdalom a te érzetküszöbödtől függ én pl. nehezen tűröm, de jobb az az 5 perc, mint 2 naponta borotválni.

2008. júl. 12. 07:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha Wilkonson női borotvával csinálod, nem fog pöttyös lenni utána!!!! Nekem bevált. Olyan borotvafeje van, amin a pengéken védőszálak vannak, így tuti, hogy nem vágod meg magad és nem lesz piros sem a szörtüszőnél.
2008. júl. 14. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!