Nyugaton hol tart a nők szőrtelenítési mániájának elmúlása?
Azt tudom, hogy már kifutóban van, és pár év múlva csak a divatjamúlt középkorú nők lesznek szőrtelenítve, de hol tart most a dolog?
Olyanoktól kérdezném, akik konkrétan tudják, pl. jártak nyugati strandokon.
Múltkor francia lányokat láttam a vonaton, nekik még a hónaljuk is szőrös volt.
Kit érdekel hol tart ez a divat, ha nem majmolnánk, már itt se érdekelné a szőr a kutyát se! Mától nem szőrtelenítek!
Amúgy örülök ennek a hírnek, én sem tudtam róla! :))
"a pasik nagy része is szőrtelen lábbal rohangál a tengerpartokon."
Igen , ez igaz! De ha megfigyeled, a mai pasik már egy az egyben nők! Jobban festik magukat mint én nő létemre, sokkal szűkebb gatyákban járnak, és előszeretettel használják a "cejetjek" és az ehhez hasonló rémes szavakat! :D Cserélődnek a szerepek!
Lányok, nem kötelező szőrteleníteni...
Csak akkor tegyétek, ha magatokért teszitek..
Az tuti, hogy senki kedvéért nem tenném meg, jelenleg is csak magamért mert jobb szőrtelenül!
A gondolkozásmód változik.
Mostanság az a divatos felfogás, hogy az intim szőr is csak haj, és mindenki olyan "frizurát" választ ami neki tetszik.
Ugyanez igaz a férfi arcszőrzetre is, egyre több fiatal pasi vállalja be a szakállat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!