Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a Remington S2002...

Szerintetek a Remington S2002 vagy a Remington S9950 hajvasaló a jobb? Esetleg egy másik márka? Várom véleményeiteket!

Figyelt kérdés
A kettő hajvasló választása mellett ingadozom. Az áruk közötti különbség ég és föld. Megéri 10000 ft-tal többet fizetnem az s9950-ért? Tényleg ennyivel jobb? Esetlg másik márkából válasszak? Írhattok a ti hajvasalóitokról is, hogy mit szerettek benne, mennyibe kerül, hátha meggondolom magam. Köszi mindenkinek aki ír. :)
2009. nov. 13. 18:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Szerintem is elég drága. Ahhoz képest h 15-16 ezerért árulják valahol. Na mind1, tudsz helyeket mondani h még hol árulnak hajvasikat? Meg h hol vannak?

Em azért köszi h megnézted :)

2009. nov. 16. 21:21
 22/30 anonim ***** válasza:

sziaa

Nekem Remington S2002m van, és nagyon szeretem :) Szerintem vedd meg :D én most vettem és abszolút meg vagyok vele elégedve, mástól se hallottam még róla rosszat. Állítható hőmérséklet, kerámialap, valami kétszeres proteksön :D az a lényeg, hogy hamar kisimítja a hajat, tartja is a formáját a köv. hajmosásig (3 nap) ja meg könnyen felmelegszik.

a rossmannba vettem, 7000 Ft volt

szerintem Remingtont vegyél, mindenki arra esküszik :D

18.L

2009. nov. 18. 21:55
 23/30 anonim ***** válasza:
Szia. Remington S9950! Nekem ilyen van :) 1 éves és nem roncsol! A legtutibb! Ezeknek a hajas laci félés meg imatec meg gamma valamik ne is gondolj arra, hogy ilyet vegyél. Én úgy megszívtam a hajas laci félével... Meg is bántam, hogy kidobtam rá a pénzt.
2009. nov. 19. 11:01
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
2009. nov. 19. 11:39
 25/30 anonim ***** válasza:

hi, a szegedi vok!

hát metroban,corában lidleben rossmanban,tescoban és media marktben vannak,meg a fodrászkellékeseknél, ennyit tok:S

2009. nov. 19. 12:32
 26/30 anonim ***** válasza:
Én most vettem Remingtont 4000 -ért.Hát em tom lesz e baja,de 30 mp alatt felmelegszik és az én iszonyat göndör hajamat úgy kivasalja.....
2009. nov. 19. 14:36
 27/30 A kérdező kommentje:

Köszi szegedi! XD :)

Utolsó válaszoló: milyen fajtát vettél?

2009. nov. 19. 21:52
 28/30 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok még mondani valamit a Remington S1051-ről? Mivel az is legalább annyira jónak tűnik mint a shine therapy, leszámítva persze azt, h nem avokádós? Örülnék ha még mesélnétek arról, h a remington, az imetec bellissima és a ga.ma szerintetek miért olyan jók!(nem töredezik tőle nagyon a hajatok, gyorsan melegszik, olcsó de jól vasal, jól vasal, stb.......)
2009. nov. 22. 11:48
 29/30 anonim válasza:
Hello.Tudom,h már biztos vettél vasalalót,de azért gondoltam irok.Nekem avokádós van a shine therapy.2 éves és lassan beadja a kulcsot,már nem melegszik annyira fel és nem igazán müködik.Végül milyet vettél?
2011. júl. 31. 23:56
 30/30 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, már vettem, azért a kérdést már 1 és fél éve, hogy kiírtam. :D

Végül Remington s1051-et vettem [sleek&curl], és nem bántam meg, nagyon szeretem :)

2011. aug. 10. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!