Szerintetek a Remington S2002 vagy a Remington S9950 hajvasaló a jobb? Esetleg egy másik márka? Várom véleményeiteket!
Szia!
Nekem Imetec Salon Expert hajvasalóm van.
Kb. 8500ft volt 1,5 éve!
(Kerámia lapos, állítható hőfok!)
Mindenképp kerámia laposat vegyél!!!
Nagyon jól tutom használni!Pedig elég béna vok!!
Nekem ez jött be!
Remélem segíthettem!!!! :)
Igen, természetesen segítettél. :) Köszi, hogy válaszoltál.
Neked a hajvasalótól nagyon töredezik a hajad, vagy ettől, ami neked van nem annyira? Mondjuk szerintem ez nagyon fontos. Mivel már így is száraz egy picit, mivel én okos régebben nem vágattam. :D
szia!
Nekem Gama -m van ami olasz márka, és csak fodrásszaküzletben lehet kapni.Asszem 15 e körül van. 200 fokos ami nekem van, lézer ionos, kerámiás...minden extra. 1 év garancia van rá. nézz utána szerintem a neten, de annyira nem károsít mint a remington!!!
Mostmár nagyon megzavarodtam. XD. Most 3 között vagyok: Remington s9950, Remington S9000 és Imetec Bellissima. (Ga.ma kilőve, mert nem tudok beszerezni, netről pedig nemhiszem h akarok).
Ha lehet, akkor leginkább ezekről kérek véleményt. De persze továbbra sem baj ha a tietekről mondtok véleményt.
És lécci mondjatok olyan helyeket (csakis SZEGEDEN, mivel az van legközelebb), ahol ilyen fajta hajvasalókat lehet venni. Esetleg egy linknek örülnék.
Bocs, a sok kérésért! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!