Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a Remington S2002...

Szerintetek a Remington S2002 vagy a Remington S9950 hajvasaló a jobb? Esetleg egy másik márka? Várom véleményeiteket!

Figyelt kérdés
A kettő hajvasló választása mellett ingadozom. Az áruk közötti különbség ég és föld. Megéri 10000 ft-tal többet fizetnem az s9950-ért? Tényleg ennyivel jobb? Esetlg másik márkából válasszak? Írhattok a ti hajvasalóitokról is, hogy mit szerettek benne, mennyibe kerül, hátha meggondolom magam. Köszi mindenkinek aki ír. :)
2009. nov. 13. 18:06
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
51%

Szia!

Nekem Imetec Salon Expert hajvasalóm van.

Kb. 8500ft volt 1,5 éve!

(Kerámia lapos, állítható hőfok!)

Mindenképp kerámia laposat vegyél!!!

Nagyon jól tutom használni!Pedig elég béna vok!!

Nekem ez jött be!

Remélem segíthettem!!!! :)

2009. nov. 13. 19:33
 2/30 A kérdező kommentje:

Igen, természetesen segítettél. :) Köszi, hogy válaszoltál.

Neked a hajvasalótól nagyon töredezik a hajad, vagy ettől, ami neked van nem annyira? Mondjuk szerintem ez nagyon fontos. Mivel már így is száraz egy picit, mivel én okos régebben nem vágattam. :D

2009. nov. 13. 19:53
 3/30 anonim ***** válasza:
51%

szia!

Nekem Gama -m van ami olasz márka, és csak fodrásszaküzletben lehet kapni.Asszem 15 e körül van. 200 fokos ami nekem van, lézer ionos, kerámiás...minden extra. 1 év garancia van rá. nézz utána szerintem a neten, de annyira nem károsít mint a remington!!!

2009. nov. 13. 21:50
 4/30 A kérdező kommentje:
Nem sajnálnám rá a pénzt, ha tényleg ilyen jó, csak az a baj, hogy nem magyarországi vagyok, hanem szerbiai, itthon meg csak kinai vacokok vannak, max nagyobb boltban braun, és magyarországra legközelebb karácsony előtt, vagy szülinapomkor, február végén v március elején megyek, Szegedre, és nem tudom, h hol van ilyen fodrászkellékes bolt. Szal max tesco, vagy media markt, vagy vmi ilyesmi nagykereskedés/elektronikai üzlet. Ha tudtok még ilyeneket, ahol árulnak remingtont, bellissimát, vagy ga.má-t akkor megköszönném ha segítenétek. :)
2009. nov. 13. 22:38
 5/30 anonim ***** válasza:
51%
Nekem régen Remington volt (a típusára már nem emlékszem), nagyon jól kivasalta a hajamat, viszont iszonyatosan roncsolta. Utána volt BabyLiss, ez kevésbé roncsolta. Most nekem is Imetec van, eddig ez tűnik a legjobbnak: szépen vasal és selymes, fényes marad a használata után is a hajam.
2009. nov. 14. 11:04
 6/30 anonim ***** válasza:
51%
Vaterán vagy Teszveszen szerintem nézz körül. Küldenek Szerbiába is Ga.ma-t, ha te állod a postaköltséget. És megbízható ez a 2 oldal, én mondom neked másodszorra én is onnan rendeltem, meg már sokszor vásároltam ott, sose volt semmi gond!!!
2009. nov. 14. 14:07
 7/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! :) De én asszem, h csak teszvesz-en küldenek szerbiába is, vaterán pedig nem :'(. De azért kösz a tippet.
2009. nov. 14. 16:02
 8/30 A kérdező kommentje:
3. válaszadó: Milyen remingtonod volt? (csakhogy olyat ne vgyek)
2009. nov. 14. 16:18
 9/30 A kérdező kommentje:
És az oriflame hajvasalókról mit gondoltok? Esetleg avonnak van hajvasalója? Ha igen akkor jók?
2009. nov. 14. 16:20
 10/30 A kérdező kommentje:

Mostmár nagyon megzavarodtam. XD. Most 3 között vagyok: Remington s9950, Remington S9000 és Imetec Bellissima. (Ga.ma kilőve, mert nem tudok beszerezni, netről pedig nemhiszem h akarok).

Ha lehet, akkor leginkább ezekről kérek véleményt. De persze továbbra sem baj ha a tietekről mondtok véleményt.

És lécci mondjatok olyan helyeket (csakis SZEGEDEN, mivel az van legközelebb), ahol ilyen fajta hajvasalókat lehet venni. Esetleg egy linknek örülnék.

Bocs, a sok kérésért! :D

2009. nov. 14. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!