Nagyon zsírosodik a hajam és ezáltal három naponta kell mindig hajat mosnom. Mit tegyek hogy ne zsírosodjon ennyire?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 14:50
1/3 anonim válasza:
A 3 naponkenti hajmosas nem szamit gyakorinak, inkabb atlagos. En 2 naponta mosom, pedig fenekig er. Mi bajod a heti 2 hajmosassal?
2/3 A kérdező kommentje:
Ja nincs csak például barátnőmnek egyszer kell egy héten,és azt hittem,hogy akkor az én hajam zsírosodik ennyire.:))
2013. okt. 26. 16:23
3/3 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ennyit is bír! Nekem van, hogy naponta kell mosnom. Egyébként hintőporral vagy száraz samponnal kitolhatod 1 nappal a hajmosást. Este beszórod a fejbőröd és reggelre felszívja a felesleges zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!