Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akik szőkék és barnák is...

Akik szőkék és barnák is voltak, melyiket szerettétek jobban, és miért?

Figyelt kérdés
És most milyen színű a hajatok?

2013. okt. 22. 01:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Barnát. Most is barna. Jobban szeretem, mert nem látszik a lenövés.
2013. okt. 22. 02:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Eredeti hajszinem sotetszoke.Engem a barna sapasztott.Evek ota hamvas szokere festem,de a sotet (talan padlizsan)voros is jol allt.
2013. okt. 22. 08:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban tehát az eredeti hajszínem barna,aztán tinédzserként szőke lettem és kb 7 évig az is maradtam. Majd tavaly télen befestettem barnára de nagyon nem szerettem,tavasszal vissza is szőkültem és most is szőke vagyok és maradok is.

Nem tudom barna nem áll jól annyira,nem érzem jól magam úgy.

Ha valaki betartja a tőfestés szabályait nem roncsol a szőke hajfestés.

2013. okt. 22. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Eredetileg barna a hajam. Most szokesbarna. Ezt sokkal jobban szertem, nem is annyira veszes, ha lenol. Sokkal kulonlegesebb szin, es jobban all.jobban illik az egyenisegemhez.
2013. okt. 22. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Én óvodás koromban szőke voltam és fokozatosan bebarnult magától és most kijártam a gimi felét és szőke vagyok és ezt sokkal jobban szeretem mint a barnát de a barna is tetszik ha szőkés-barna :D
2013. okt. 22. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Eredetim barna,egy darabig voltam szőke,de az valahogy nem az én világom.
2013. okt. 22. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem eredetileg szőke hajam volt, de szerettem volna még szőkébbet így festettem párszor(csak árnyalatkülönbség volt). aztán meguntam és idén nyár elején teljesen besötétbarnultam. nem tagadom, volt pár nap amikor elpityeregtem magam, mert vissza szerettem volna kapni a szőkét, de végülis ez se áll rosszul, szóval megbékéltem vele.
2013. okt. 23. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!