Akik festett szőkék, és nem ment tropára a hajuk, tudnának segíteni?
Sötétszőke hajam van, nyáron mindig jól megszívja a nap, ezért néhol világosabb. Évek óta ugyanolyan a hajam, ezért szeretném befestetni. Ilyen árnyalatban gondolkodtam: [link]
& [link]
Így néz ki most a hajam: [link]
Ami egyébként eléggé vékonyszálú, mint látszik.
Kérdésem: Ti mivel festitek és hogyan, milyen festéket ajánlotok ehhez a hajszínhez, illetve mivel ápoljátok, hogy elkerüljem a seprű-effektust, és szép selymes maradjon a hajam?
Előre is köszönöm.
Loreálnak van szőkítőporos festéke,azzal szoktam.
Hajmosás shauma olajsamponjával,majd rossmanos gránátalmás hajpakolás 8nagy tégeyes,10 percet rajtahagyom)
Szőkítőporosat semmiképp, attól lesz seprűs, durva a haj. Simán festék elég a hajadra. Én Kallost használok, de vannak fodrászkellékesben ennél jobbak is, ha van rá pénzed. Lisap, BES, Alfaparf és hasonló márkák. Szerintem 10-es természetes árnyalattal fesd be, hamvassal szürkés lenne, esetleg még a 10.31-es beige árnyalat lehet jó.
Ápolásra a Balea Oil Repair cuccokat ajánlom, nagyon jók.
ha az utolsó linken a te hajad van és az festés nélkül néz ki így, akkor szerintem hagyd ki a festést, mert csodaszép!
egyébként meg dobozos hajfestékben sosem bíznék, csakis fodrász... bár én eleve csak melíroztatom (mosholják, nem fóliával!), így egyáltalán nem látszik a lenövés és kevésbé károsodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!