Mit tehetnék hogy vastag szálú legyen a hajam?
Figyelt kérdés
fiú vagyok és hát nem valimi vastag a hajszálam nem tudtok valami praktikát hogy vastag szálú legyen a hajam 15 éves vagyok2013. okt. 19. 11:15
1/6 anonim válasza:
Azzal nem tudsz csinálni semmit,mivel a genetikádtól függ,hogy milyen a hajszerkezeted.Max.hajvágásnál vannak olyan praktikák,hogy optikailag csalni lehet,de mivel te fiú vagy nem tudom a te esetedben létezik-e ilyen megoldás.
4/6 anonim válasza:
Prividre: NEM viccnek szántam! Amit az első ír, igaz.
NEM tudod semmilyen módszerrel megváltoztatni a hajszerkezetedet! Ha vékonyszálú hajjal születtél, úgy is fognak eltemetni.
Hacsak nem kevered és nem a vastagságra, hanem a dússágra gondoltál.
Azon lehet megfelelő hajápolással némiképp változtatni. Kímélő sampon, balzsam és SEMMI hajformázás. Ezzel a gyenge, töredezett, fénytelen hajat lehet erősíteni.
A ricinust pedig hajnövesztésre ajánlják.
5/6 anonim válasza:
A hajszálad vastagsága tényleg genetika függő, nem tudsz sajnos semmit kezdeni vele.
6/6 anonim válasza:
Mer a szüless újra tanács okosabb a ricinusolajnál,ugye??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!