Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon vastag a felkarom, mit...

Nagyon vastag a felkarom, mit tehetnék, hogy vékonyabb legyen?

Figyelt kérdés
Súlyzózás kizárva, mert 1 év alatt 2-szer is megműtötték a csuklómat, és nem szabad terhelnem.
2009. ápr. 6. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Diéta, diéta, diéta, aztán a genetika eldönti hogy először vagy utoljára fogysz a felsálból.
2009. ápr. 6. 14:50
 2/9 A kérdező kommentje:
már 3 hónapja diétázom, 10kg-ot fogytam, de a karomról semmi sem nemt le. Mindenhol vékonyabb lettem csak a karomon nem.
2009. ápr. 6. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
9%

Ez olyan jó, fogyni akarok, de ne kelljen mozognom. Hány ember van, aki ezzel a kifogással jön :)) Szinte minden kövér magyarországi tinit műtöttek? :)))))

Mozgás nélkül nem fogsz lefogyni!!!

2009. ápr. 6. 15:00
 4/9 anonim válasza:
A karodró úgy "fogysz" le ha súlyzózol. Ezt megteheted ásványvizes palackkal is, csak víz kell bele.
2009. ápr. 6. 15:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi nem vagyok köver, nem vagyok tini és nem kifogás az hogy műtöttek, mert engem komolyan műtöttek és így is sportolok, csak a karomat nem erőltethete még kb 2-3 évig, xcsak sajnos a karomra hízok a legtöbbet és nem tudok vlee mit csinálni.
2009. ápr. 6. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
genetikádon mulik, majd megy onnan is le.. csak idő kell hozzá
2009. ápr. 6. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
csináld a hagyományos súlyzós gyakorlatokat súlyzó nélkül :)
2009. ápr. 6. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, hogy milyen módszerrel fogyózol? :)

Amúgy lehet, h hülyeséget mondok, de az úszás nem segítene?

2009. ápr. 6. 16:17
 9/9 A kérdező kommentje:
90 nappos diétával fogyóztam, tegnap lett vége :)
2009. ápr. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!