Kiskorom óta ilyen a köldököm. Lehet vele valamit kezdeni? (kép lent)
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy egy nagy pukli van benne. Eszméletlenül zavar már... Mikor még pár napos voltam, egyszercsak hatalmasra dagadt a köldököm, aztán 1 nap alatt vissza is ment. Azóta se tudja senki, hogy mi volt az. Szeretném ha normális lenne, olyan, mint mindenki másnak. Ki lehet azt a részt onnan vágatni, vagy valami? Kihez forduljak ezzel? Esetleg járt már így valaki?
2013. okt. 15. 13:23
1/7 anonim válasza:
Én első körben simán egy háziorvosnál érdeklődnék, de amúgy szerintem SEMMI baj nincs vele ránézésre.
2/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen van. Ez azért ilyen, mert amikor elvágták a köldökzsinórod, nem teljesen a tövéből tették azt. Biztosan el lehet tüntetni, erre valók a plasztikai sebészek (azt hiszem). :) 20/f
3/7 anonim válasza:
Sok embernek van ilyen köldöke, jó néhány ismerősömnek is és tényleg azért van, amit az előttem lévő írt :)
4/7 anonim válasza:
Nincs ezzel a köldökkel semmi baj,de ha ennyire zavar miért hívod fel rá a figyelmet egy piercing-gel?
5/7 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, de tényleg nézesd meg, mert ez akár köldöksérv is lehet.
6/7 anonim válasza:
Plasztikai műtét van rá, ha annyira zavar. De próbálj meg úgy gondolni rá, hogy ennyivel is különlegesebb, mint az átlag (saját tapasztalat, nekem is kiálló van).
7/7 A kérdező kommentje:
pont azért csináltattam piercinget, hoyg eltakarja. :D
de köszi a válaszokat :)
2013. nov. 3. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!