A belső combomon kicsit sötétebb a bőr, mint máshol már kiskorom óta. Van megoldás?
Mint már fentebb említettem a combomon sötétebb a bőr már gyerekkorom óta. Nem tudom mitől lehet. Mielőtt tanácsolná valaki, hogy menjek el fürdeni, elmondom, hogy szoktam..méghozzá minden nap:D
Van valaki rajtam kívül, aki ilyen problémákkal kűzd? Hogy lehetne eltüntetni? Engem nagyon zavar.:/
Én gyanítom, hogy annyira azért nem látszik, mint amennyire zavar téged. Belső combodon hol? Mert ha egészen felül, akkor azzal szerintem semmi baj nincs, ott nekem is kicsit más a bőröm, ha nem is a színe, hanem a tapintása.
Ha tényleg nagyon feltűnő, vagy lejjebb is olyan, akkor esetleg használhatsz rá bőrfehérítő krémet, vagy pigmentfoltokra való krémet, az kicsit fehéríti.
De a pasik előtt ne legyenek emiatt gátlásaid, mert nekik tényleg sötétebb a bőrük itt-ott ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!