A vörös haj tényleg nem nyerő a fiúknál? Érdemes
lenne befestenem?
Figyelt kérdés
Természetes vörös hajam van,kb. ez az árnyalat: [link]
Kiskoromban sokszor megkaptam,hogy répafej,pumukli stb. de nem nagyon foglalkoztam vele.Engem sosem zavart a hajszínem,sőt én szeretem.De sokszor hallom,hogy az emberek előítéletesek a vörösekkel,és a fiúknak nagyon nem tetszenek a vörös lányok.Ez igaz?Érdemes lenne megpróbálkoznom egy barna árnyalattal?A szemem amúgy zöld,a bőröm pedig fehér.
Úristen, nagyon szép hajszíned lehet!! Be ne festesd! Az eredeti vörös haj ritka, szerintem nagyon szép. Ha vörös hajam lenne, leszarnám ha nem lenne pasim, akkor se festetném be! :D Ha meg valaki nem szeretne a hajszíned miatt, az meg olyan is...
2013. okt. 15. 16:27
13/20 anonim válasza:
Biztos nem gondolod komolyan,hogy egy ilyen színű hajat átfestetnél!!!!!!!!!!!Kb egész életemben ilyet akartam!(Marad a festék):)
2013. okt. 15. 16:38
14/20 anonim válasza:
Nekem világos vörös a hajam engem is csúfoltak hívtak aminek akartak! Vöröske, piroska stb. Szerintem a vörös haj különleges.És még hogy nem jön be a fiúknak? A legtöbb fiú a sulinkban arra kéri a barátnőjét hogy festesse a haját vörösre! A vörös haj úgy szép ahogy van. Semmi értelme megrongálni holmi hajfestékkel.
2013. okt. 15. 17:54
15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Aranyosak vagytok :D Akkor így marad :) Kedves 5. válaszoló,miért a szőke,barna vagy fekete szőr nem fúj?Amúgy sem vagyok szőrös mert mint a legtöbb nő,én sem hordok hónaljkutyát.
2013. okt. 15. 18:02
16/20 anonim válasza:
a természetes vörös a kedvencem, és a zöld szem, fehér bőrhöz nagyon jól passzol!
2013. okt. 15. 18:39
17/20 anonim válasza:
kedves kérdező, a vörös nekem sokkal fújabb. de a szőke is az. és sosem hallottam még olyanról, hogy a fiúk kérnék a barátnőjüket, hogy fessék a hajukat vörösre, vagy egyáltalán bármilyenre:D mondjuk mi mást lehetne olvasni egy ilyen kérdésnél, minthogy a világ összes pasija titkon a vörösökre gerjed.
2013. okt. 15. 18:45
18/20 anonim válasza:
sztem ne fesd be, főleg ne barnára :) az olyan unalmas. a vörös viszont ritka, és dögös is sztem :D nekem nagyon bejönnek a vörös hajú, zöld szemű csajok :)
és amúgy tényleg sokan befestik vörösre, és tényleg van aki kifjezetten a vörös hajú nőkre gerjed. szóval lehet hitetlenkedni, de így v an.
2013. okt. 15. 18:58
19/20 anonim válasza:
unalmas:DDD remélem nincs kék farmerod.
2013. okt. 15. 19:10
20/20 anonim válasza:
Ne fesd be:) akik szeretnek, azokkal foglalkozz, akik meg elítélnek a hajad miatt, azokkal ne ;) a Föld embereinek csak kb. 4%-a vörös hajú, tehát... nagy kincset kaptál, és vigyázz rá:) aki emiatt megszól, az csak irigy rád
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!