A vörös haj tényleg nem nyerő a fiúknál? Érdemes lenne befestenem?
Természetes vörös hajam van,kb. ez az árnyalat: [link]
Kiskoromban sokszor megkaptam,hogy répafej,pumukli stb. de nem nagyon foglalkoztam vele.Engem sosem zavart a hajszínem,sőt én szeretem.De sokszor hallom,hogy az emberek előítéletesek a vörösekkel,és a fiúknak nagyon nem tetszenek a vörös lányok.Ez igaz?Érdemes lenne megpróbálkoznom egy barna árnyalattal?A szemem amúgy zöld,a bőröm pedig fehér.
valakinek bejön, valakinek nem, de az összkép számít.
sztem is különleges és érdekes a természetes vörös.
Én úgy tapasztaltam, hogy a természetes vörösek nagyon kelendőek a fiúk körében, személyes véleményem is az, hogy egy vörös hajkorona kék vagy zöld szemmel igazán gyönyörű tud lenni! :)
Van, akinek bejön ez a hajszín, másoknak meg nem, de az biztos, hogy nagy általánosságban nem lehet azt mondani, hogy a fiúknak nem tetszik.
23/f
Meg ne próbáld átfesteni a hajad, hallod!? :)
Maradj önmagad és az meg hülyeség, hogy nem nyerő, sőt nagyon sokan imádják is, ha egy lány ilyen, köztük én is. Ez nem jelenti azt, hogy jobb, vagy rosszabb lenél másoknál, de nem tartozol a nagy átlagba ezzel a külsővel, az biztos.
Nem ezen múlik, de nagyon szép lehet a hajad, irigyellek érte, én sajnos átlag barnának születtem, mit nem adnék ezért a hajért!
A fiúk meg nem a hajszínt nézik, hanem a külsődön is van ezer dolog, ami számít, pl. milyen az arcod, az alakod, ha már a hajad akkor a hossza, de igazából az összhatás a lényeg (plusz a belső, ha már itt tartunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!