Vörös haj barnából, hogyan?
Középbarna hajam van enyhe vöröses beütéssel (az alja a legvörösesebb, felfele egyre barnább), néhol világosabb tincsekkel. Ez a természetes hajszínem. Vöröset szeretnék, ilyet: [link] - [link] Maximum egy kicsit sötétebbet.
Hogyan érhetném el ezt a színt? Mivel és hogyan kell előtte világosítani? (Gondolom nem oldható meg világosítás nélkül.) És milyen festéket használjak?
bármilyen vörös festék használ. a vörös nagyon könnyen megfogja a hajadat, viszont annál nehezebb megszabadulni tőle - állítólag. Nem tudom, én a középbarna hajamat festem vörösre, kb azt a színt, vagy még világosabbat, mint a tiéd. megszabadulni még nem akartam tőle, és egy ideig nem is akarok.
a világosítást úgy csinálnám a helyedben, hogy nem 30, hanem 40-50 percig hagynám rajta a vörös festéket. nem használsz rá semmi külön szert, de kb ugyanannyit rongálod a hajd, mintha használnál. és nagyon szép vörös hajat kapsz eredményül
Igazából tök könnyű megszabadulni a barnától, és vörösre festeni.
Nekem is közép barna hajam volt, és befestettem vörösre, és gyönyörű színe lett. Aztán elrontottam a feketével, most le van szivatva, képzelheted milyen szar színe van, és majd ma vagy holnap festem be újra vörösre. Úgyhogy most újra vörös leszek.
De a lényeg az, hogy amúgy tök jó színe lesz, mert én is így voltam.
Hagyd rajta 45 percig, végülis annyi a határidő asszem.
És nagyon szép eredménye lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!