Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az egyenesre vágott hosszú...

Az egyenesre vágott hosszú haj nagyon unalmas?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy közben viszont fényes, puha, nem töredezett.
2013. okt. 12. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ápolt és egészséges, akkor nem.
2013. okt. 12. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon unalmas, még ha ápolt is. De ízlés kérdése, kinek mi tetszik. Hozzáteszem az agyon ritkított hajat sem kedvelem, de annyi gyönyörű és izgalmas fazon létezik.
2013. okt. 12. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyenes hajnál picit az, szerintem azt érdemesebb enyhe U alakra vágni, de hullámosnál és göndörnél szerintem jó, meg akkor annyira nem is látszik.
2013. okt. 12. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem is olyan. van amikor hullámosan hordom, van amikor egyenesen, nem mondták még, hogy unalmas
2013. okt. 13. 10:56
 5/7 anonim válasza:
53%
Szerintem annal nincsen szebb!!:)
2013. okt. 28. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Unalmasnak találom.
2013. okt. 28. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Az egyik legszebb, mikor a hosszú haj szépen egyenesre van vágva. Mintha csak egy vonalzó mentén vágták volna. Blunt cut-nak hívják ezt a stílust és most megint divat.
2022. nov. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!