Az egyenesre vágott hosszú haj nagyon unalmas?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy közben viszont fényes, puha, nem töredezett.2013. okt. 12. 17:45
1/7 anonim válasza:
Ha ápolt és egészséges, akkor nem.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon unalmas, még ha ápolt is. De ízlés kérdése, kinek mi tetszik. Hozzáteszem az agyon ritkított hajat sem kedvelem, de annyi gyönyörű és izgalmas fazon létezik.
3/7 anonim válasza:
Egyenes hajnál picit az, szerintem azt érdemesebb enyhe U alakra vágni, de hullámosnál és göndörnél szerintem jó, meg akkor annyira nem is látszik.
4/7 anonim válasza:
nekem is olyan. van amikor hullámosan hordom, van amikor egyenesen, nem mondták még, hogy unalmas
5/7 anonim válasza:
Szerintem annal nincsen szebb!!:)
7/7 anonim válasza:
Az egyik legszebb, mikor a hosszú haj szépen egyenesre van vágva. Mintha csak egy vonalzó mentén vágták volna. Blunt cut-nak hívják ezt a stílust és most megint divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!