Büdös a segg (hajlatom), segglyukam mindig mosom meg pamut fehérneműt hordok. Mit tegyek? 15L
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 19:46
3/12 anonim válasza:
Hááááááháhááhááááá hát rég röhögtem ilyen jót kösz, hogy felvidítottad az estém hamvas leányka!
De komolyra fordítva a szót.
Mivel egy nyálkahártya közeli, zárt helyről van szó, ahol ráadásul a dolgodat végzed hát persze, hogy büdös.
Fürdés után még oké de reggel nyúlj oda. Már nem lesz illatos. Ez van. Bepállik. Akárcsak a hónalj de azt könnyebb elérni nappal és ott mozod a kar tehát ott nem olyan vészes.
Én már régóta csinálom azt, hogy reggel is megmosom egy szivaccsal a fenekemet miután w.c.-ztem és a bugyimra fújok egy kis dezodort vagy parfümöt. Esetenként egy semleges, tisztaság illatú golyós deoval végighúzom egyszer.
Szóval ne aggódj a pamut bugyi meg egészséges és kényelmesebb is.
4/12 anonim válasza:
Nekem is feldobta a napom ez a kérdés. Ezen a napon ez volt a legjobb.
7/12 anonim válasza:
Nekem a kérdés + a harmadik válaszoló is feldobta a napom:D:D:D
9/12 anonim válasza:
jaaaaj, én is hangosan vihogok már 10 perce :) valóban, a popód nem lesz rózsaillatú, max fürdés után 3 percig, mivel nem épp virágoskert jön ki belőle, hanem kaksi.
10/12 anonim válasza:
micsoda finoman, nőiesen megfogalmazott kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!