Szerintetek ha tudok pamut pizsamát varrni tökéletesen megpróbálkozhatok öltöny varrásával?
Köszönöm véleményed igen önbizalom javítóan hatott!
Amúgy pedig nem vicc életem első varrott nadrágja hibátlan tökéletes vonalvezetés és szabás.. amúgy fiú vagyok és nem szakmám!
Megpróbálkozhatsz, csak egy vékony pizsama anyaggal sokkal kónnyebb dolgozni, mint egy vastagabb anyaggal. Ráadásul a zakóknak precíz bélésük van, ami nagyon nagy tapasztalatot igényel. A hajtókát sem egyszerű elkészíteni. Szerintem az öltöny igényel a legtöbb tapasztalatot. már csak a méretvétel is, több mint 15 fajta méretet kellvenni.
Vegyél valami olcsóbb anyagot, amit nem sajnálsz és azon gyakorolgasd, szokd meg avastagabb anyagot.
Legyen jó szabásmintád. Egy pizsoma lehet lezser, egy öltönynek állnia kell böcsületesen, vállon, derékban, hosszban, és nagyon pontosan. Varrni nem a legnehezebb (bravo, ügyes vagy), a szabáson több múlik.
Egyébként meg próbálkozni mindig érdemes. Mindenben. :)
A szabó először elkészíti a szabásmintát ami minden testhez egyedi.
A zakó pedig nem pizsama.
Először nézz meg egy jó szövetnadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!