Hogy lehetne szép az arc bőröm?
Én annyit szoktam tenni, hogy minden nap megmosom az arcomat. Reggel hideg vízzel, este pedig fürdés közben. Ha sminkeltem, akkor azt maradéktalanul eltávolítom.
Nagyon ritkán használok tonicot, mikor éppen macerásabb a bőröm, viszont az szárítja is a már alapból száraz bőrömet, szóval tényleg csak ritkán.
Illetve vettem egy egyszerű niveás nappali arckrémet és ha látszik, hogy száraz az arcom, akkor bekenem. Erre mondjuk minden másnap van szükségem.
Na meg félévente egyszer ha épp eszembe jut és van rá időm, akkor használok valami pakolást. :) Bár ezt csak a lelkem nyugtatása miatt igazából, mert szerintem egy alkalomtól nem változik semmi.
Amit még ezen kívül tehetsz, hogy "belülről" ápolod magad.
Sok víz, gyümölcs, zöldség, illetve minél kevesebb csoki. Ezutóbbi ugyanis csak növeli a pattanások és egyéb bőrhibák számát.
Szerintem ezek nem betarthatatlan dolgok.
Még amit olvastam egyébként, bár sose próbáltam, hogy arcmosáshoz vannak akik spéci szappant használnak. Valami fekete szappant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!