Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak hogy egy hónap...

Mit csináljak hogy egy hónap mulva már szép, barna bőröm legyen?

Figyelt kérdés
Pár éve nem nagyon napoztam és falfehér vagyok. Nektek mi vált be legjobban a gyors barnulásal kapcsolatban?

2013. máj. 3. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Napozz, használj barnítókrémet.
2013. máj. 3. 18:22
 2/2 randomgirlLOL ***** válasza:

Napozz, de csak óvatosan! :) Déltől délután 3-ig ne menj napra, mert bár egész nap van UV-sugárzás, de ebben a napszakban nagyon erős. Hosszútávon ez se jó, akárcsak a szolárium, mert évek múltán kialakulhat a bőrrák, vagy egyéb bőrprobléma.

Barnítókrém tényleg jó megoldás. Csak megfelelő minőségű krém kell.

Valamint én még láttam egy filmben (a Csajok háborújában), hogy amikor a lány szoláriumba ment (Anne Hathaway, vagy ki xD) akkor valami festéket permeteztek a bőrére, ami befestette. Ez gondolom lekopik egy idő után.

2013. máj. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!