Mit csináljak hogy egy hónap mulva már szép, barna bőröm legyen?
Figyelt kérdés
Pár éve nem nagyon napoztam és falfehér vagyok. Nektek mi vált be legjobban a gyors barnulásal kapcsolatban?2013. máj. 3. 17:40
2/2 randomgirlLOL válasza:
Napozz, de csak óvatosan! :) Déltől délután 3-ig ne menj napra, mert bár egész nap van UV-sugárzás, de ebben a napszakban nagyon erős. Hosszútávon ez se jó, akárcsak a szolárium, mert évek múltán kialakulhat a bőrrák, vagy egyéb bőrprobléma.
Barnítókrém tényleg jó megoldás. Csak megfelelő minőségű krém kell.
Valamint én még láttam egy filmben (a Csajok háborújában), hogy amikor a lány szoláriumba ment (Anne Hathaway, vagy ki xD) akkor valami festéket permeteztek a bőrére, ami befestette. Ez gondolom lekopik egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!