Kiszedhetem az ujjamon lévő szürszálakat csipesszel? (többi lent)
És a karomat epilátorral?
Sajnos elég szőrös vagyok. A szüleim is azok voltak.
Az ujjaimon eléggé látszik, anyám azt mondja, hogy egyáltalán nem sok, de én más lánynak nem láttam még ennyit. A karom nem annyira vészes, vagyis láttam ennél durvábbat is. Szóval az érdekelne, hogy ha kiszedem, akkor megerősödik vagy ritkul?
TAPASZTALATOK ÉRDEKELNEK (persze olyanoktól, akik sötét hajú, vastag szőrüek)
L15
Szerintem az ujjadról gyantával is leszedhetnéd, esetleg kozmetikussal, az hamarabb kész van, és nem magadnak kell (én utálom magam epilálni, ezért gyantáztatok kozmetikussal)
A kezedet meg ha nem nagyon durva és zavar akkor szerintem hagyd... Nekem is picit erősebb szőrös, mint az átlag, de nem akarok azzal is balódni :)
Tapasztalat: A lábamon a szőr a gyantázástól/epilálástól ritkult, gyengült. Nem sokat, de szerintem gyengébb, mint két éve, amikor kezdtem. Sosem volt borotválva. Kézben meg ugye nincs tapasztalatom.
15/L
Igen persze,hogy kiszedheted.
viszont epilátort nem ajánlom,az még fájdalmasabb,mint a gyanta. megerősödni ezektől nem fog,csak a borotvától erősödne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!