Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemöldök csipesszel kiszedhet...

Szemöldök csipesszel kiszedhetem a "bajszom"?

Figyelt kérdés
16/L
2011. jan. 17. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:

persze egyértelműen :) Azzal talán a leghatásosabb az eredmény. Én is avval szedem,igaz több idő de hidd el megéri:D

16/L

2011. jan. 17. 12:11
 2/7 A kérdező kommentje:

akkorjó:D

csak nem nagyon merem amugy, mert félek hogy ha nő visszafele akkor csúnya lesz, vagy nem tudom.

csak már annyira gáz :S

neked ha nő vissza milyen?:D

2011. jan. 17. 12:13
 3/7 A kérdező kommentje:

kiszedtem kb 4 szálat e lett egy piros folt :S

az elfog múlni?

2011. jan. 17. 12:24
 4/7 A kérdező kommentje:

kiszedtem kb 4 szálat de lett egy piros folt :S

az elfog múlni?

2011. jan. 17. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, el fog tűnni.
2011. jan. 17. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Kend be hűsítő krémmel.Vagy az Aromax Mandulaolaja.
2011. jan. 17. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Én hideggyanta-csíkkal letépem a nagyját, igaziból két-három rántás, és nem is fáj annyira. Megéri, gyors, és nem olyan vészes mint lábon... A maradékot szemöldökcsipesszel szedem ki, így lesz tökéletes. :) Nyugodtan szedd ki csipesszel, borotválni semmiképp sem szabad! És majdnem minden nő küzd ilyen gondokkal, ne érezd magad rosszul. :)
2011. jan. 17. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!