Szemöldök csipesszel kiszedhetem a "bajszom"?
Figyelt kérdés
16/L2011. jan. 17. 12:05
1/7 anonim válasza:
persze egyértelműen :) Azzal talán a leghatásosabb az eredmény. Én is avval szedem,igaz több idő de hidd el megéri:D
16/L
2/7 A kérdező kommentje:
akkorjó:D
csak nem nagyon merem amugy, mert félek hogy ha nő visszafele akkor csúnya lesz, vagy nem tudom.
csak már annyira gáz :S
neked ha nő vissza milyen?:D
2011. jan. 17. 12:13
3/7 A kérdező kommentje:
kiszedtem kb 4 szálat e lett egy piros folt :S
az elfog múlni?
2011. jan. 17. 12:24
4/7 A kérdező kommentje:
kiszedtem kb 4 szálat de lett egy piros folt :S
az elfog múlni?
2011. jan. 17. 12:24
6/7 anonim válasza:
Kend be hűsítő krémmel.Vagy az Aromax Mandulaolaja.
7/7 anonim válasza:
Én hideggyanta-csíkkal letépem a nagyját, igaziból két-három rántás, és nem is fáj annyira. Megéri, gyors, és nem olyan vészes mint lábon... A maradékot szemöldökcsipesszel szedem ki, így lesz tökéletes. :) Nyugodtan szedd ki csipesszel, borotválni semmiképp sem szabad! És majdnem minden nő küzd ilyen gondokkal, ne érezd magad rosszul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!